Wijzigingen / afmeldingen

Inhaalregeling

Het kan zijn dat het rooster op school wijzigt, waardoor de dag/tijd bij HSB-Boxtel ook moet wijzigen of dat een leerling niet naar HSB kan komen. Wij verwachten dat de ouders, niet de leerlingen, dat tijdig doorgeven en dat kan op twee manieren, beide via onze website www.hsb-boxtel.nl

  • Bij een roosterwijziging moeten de ouders het formulier nieuwe beschikbaarheid van de leerling invullen; de dagbegeleiding mailt op korte termijn een bevestiging van de nieuwe dagen/tijden.

  • Bij ziekte/ verhindering moeten de ouders het formulier incidentele afmelding invullen; een inhaalmoment wordt in overleg met de dagbegeleiding of met de individuele begeleider binnen 2 weken ingepland. Daarna komt de gemiste les te vervallen; de les kan niet worden verrekend. Indien er speciale redenen zijn om hiervan af te wijken dient u contact op te nemen met Marlies of Clasien.

Bij zeer plotselinge verhindering op het laatste moment moeten de ouders telefonisch contact opnemen met de dagbegeleiding 06-11778651 of een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.